6. JAMSTUDIO, DESKTOP ARRANGER (JamStudio.com)


http://www.jamstudio.com/Studio/index.htm?gclid=CKngz4vh244CFRASZwodfSUXYA

YLEISTÄ: Verkossa online toimiva säestysohjelma. Tekee säestyksen kirjoitettujen sointumerkkien ja valittujen soitinten (ja niihin valmiiksi liitettyjen tyylien) perusteella. Myös tallennusmahdollisuus (lähettäminen sähköpostitse, vaatii rekisteröitymisen).

5. REPERCUSSION (by Carla Diana)


http://www.carladiana.com/repercussion/main.html

YLEISTÄ: “A collection of digital instruments by carla diana” … Kokoelma epätodellisia (keino)soittimia, siis todellisia virtuaalisia soittimia: chord, strings, 4drums, melodydrums, melody. Soittaminen perustuu kokeellisuuteen eli pyrittävä tutkimalla löytämään soittotekniikat ja syntyvä musiikki.

4. CONTINUUM (PIANOGRAPHIQUE) (by Jean-Luc Lamarque)


http://mix.pianographique.net/index_uk.php
YLEISTÄ: Virtuaalisten multimediainstrumenttien soittoa ja rakentamista. Kuvan ja äänen remiksausta tietokoneen näppäimistöllä ääntä/musiikkia ja kuva-animaatioita liipaisemalla. Voidaan soittaa palvelimella olevilla muiden rakentamilla soittimilla (INTERPRET) tai rakentaa omia kuvaa/ääni –kombinaatioita palvelimella olevasta materiaalista (COMPOSER). Soitettu teos voidaan myös tallentaa palvelimelle käyttäjän omalle alueelle.

3. VIRTUAL DRUMSET (by Wicked Penguin)


http://www.wickedpenguin.com/shockwave/drumset.htm

YLEISTÄ: ”Drumset simulator”, voidaan soittaa sekä hiirellä että näppiksellä, mukana myös taustoja.

2. VIRTUAL KEYBOARD

http://www.bgfl.org/bgfl/custom/resources_ftp/client_ftp/ks2/music/piano/index.htmYLEISTÄ: Virtuaalinen, ruudulla näkyvä, hiirellä tai näppäimistöllä soitettava koskettimisto. Soitinääni (soundi) valittavissa (piano, urut, saksofoni, huilu, panhuilu, jouset, kitara, steeldrums, kontrabasso), myös rytmikone, jossa 6 erilaista rumpurytmiä (drum beat 1 - 6). Lisäksi sointumoodi (chord mode) (soittaa alaspainetut koskettimet samanaikaisesti).


1. THE VIRTUAL GUITAR & CHORDBOOK (Chordbook.com)


http://www.chordbook.com/guitarchords.php
http://www.chordbook.com/guitarscales.php
YLEISTÄ: Monipuolinen virtuaalikitara, näyttää ja soittaa valitut soinnut ja asteikot eri versioineen. Valittavissa äänenvoimakkuus, soundi (akustinen tai sähkökitara), soinnun soittonopeus (strum: fast, medium, slow) ym. Soinnut voidaan myös tallentaa (save), jolloin voidaan rakentaa pitempiä sointukulkuja (my chords). Sivustolla myös muuta kitaraan liittyvää (viritysmittari, kitaranopetusvideoita ym.).